© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.09.2017 17:38:56

Čudežni ISCO je noro VROČ, ne boste pa verjeli, kakšno pogodbo ima in za koliko ga lahko kupi KDORKOLI

Obnorel je navijače Reala in nogometni svet, v njegovi papirjih pa se skriva neverjetna zanka.

Seznam nogometašev, ki jim po sezoni 2017/18 poteče pogodba, je zares impresiven, med njimi pa je preseentljivo tudi nogometaš Reala, ki bi lahko predstavljal prihodnost kraljevih. Govora je seveda o Iscu, ki je v dosedanjem poteku sezone nepogrešljivi člen Reala, obenem pa je na reprezentančni sceni povsem osmešil Italijane s svojim tehničnim znanjem. Če Isco ne bi podaljšal pogodbe z Realom, bi se lahko aktualni španski prvaki in zmagovalci lige prvakov znašli v hudih škripcih. 

Španski reprezentant še zdaleč ni edino ime, ki bi lahko iskalo novo sredino januarja, torej šest mesecev pred iztekom pogodbe, ko se lahko igralci prosto pogovarjajo in podpisujejo pogodbe s komerkoli. Tu so denimo še odlični Juventusov branilec Giorgio Chiellini, rdeči vrag Daley Blind, Iniesta, Ander Herrera, Mesut Özil, Alexis Sanchez, Juanfran ter načeloma zaenkrat tudi Lionel Messi. Najbolj zanimiv pa je primer najbolj vročega Isca. 

Ta pred natanko letom dni ni bil ne v prvi enajsterici Reala ne v prvi enajsterici španske izbrane vrste, oboje si je s fantastičnimi predstavami priboril šele ob koncu prejšnje in na začetku te sezone. Zaradi tega nikoli ni prišlo do podpisa nove pogodbe, nekaj časa se je govorilo celo o neizbežnem slovesu od Reala. Zdaj pa si Real in njegovi navijači ekipe brez 25-letnega čarovnika sploh ne znajo predstavljati, a vsekakor tvegajo, da bi si jo morali. Isca lahko kdorkoli zasuje z zlatom, saj mu ni treba plačati niti evra odškodnine.