© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.09.2017 11:18:44

SMEH ZAGOTOVLJEN! Zvezdnik Reala priznal: Nisem vedel, da sem podpisal za Real, dokler me niso možje v obleki ...

Reuters

Zabavnih in smešnih anekdot je bilo iz tabora madridskega Reala že ogromno, toda vedno znova s svojimi izjavami preseneti eden od najbolj prepoznavnih obrazov galaktikov.

Če bi med nogometaši Reala delali anketo o tem, kateri nogometaš jih največkrat nasmeje s svojimi dejanji in besedami, bi najverjetneje večina s prstom pokazala na Marcela. 

Tudi tokrat ni razočaral z anekdoto o tem, kako je pravzaprav prestopil v Real in kako se tega, da je podpisal za enega od največjih klubov na svetu, sploh ni zavedal. "Nekdo me je poklical in me vprašal, ali bi igral za Real Madrid. Čeprav sploh nisem vedel, kdo je na drugi strani, sem odgovoril pritrdilno. Glas na drugi strani mi je rekel: 'V redu, potem boš šel v Real'. Prisežem, da sem mislil, da bom šel v Madrid na pogovor. Toda ko sem stopil v pisarno je bila pred mano pogodba s klubskim grbom. Hitro sem podpisal, nato so me ljudje v oblekah odpeljali na zelenico, takoj sem bil predstavljen novinarjem. Moja družina ni verjela, dokler ni videla novice po poročilih," je priznal Marcelo, ki je z devetnajstimi leti okrepil klub iz španske prestolnice. 

Priljubljeni levi bočni branilec pa je v nedavnem intervjuju priznal še en svoj 'greh': "Do svojega šestnajstega leta sploh nisem vesel, kaj je to liga prvakov. Ko je bila na sporedu neka tekma med Portom in Monacom, sem prijatelje vprašal, kaj je to. In so mi povedali, da je to finale lige prvakov."