© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.09.2017 08:38:29

REAL ŽELI VLADATI NASLEDNJIH 20 LET! To je seznam 12 igralcev, ki jih želita ZIDANE in kraljevi klub!

Madridski Real je že tako ali tako najboljša ekipa na svetu v tem trenutku, kraljevi klub pa želi svoj status zadržati še prihodnjih deset, petnajst, dvajset let.

Do zdaj smo bili navajeni, da je Real Madrid vedno kupoval največje zvezdnike svetovnega nogometa, še posebej v času vladavine zdajšnjega predsednika Florentina Pereza. A vse kaže, da se je španski mogotec v zadnjem času precej umiril, prestopna politika Madridčanov je zdaj že nekaj časa povsem drugačna. 

Real po novem kupuje velike talente, ki potem leto, dve ali tri kasneje zablestijo v polnem sijaju. Tako je bilo recimo z Iscom in Marco Asensiom, ki sta v tem trenutku morda celo najboljša nogometaša Reala, to poskušajo storiti z Mateom Kovačićem, navsezadnje so podobne poteze potegnili tudi to poletje, ko so v svoje vrste zvabili najboljšega posameznika evropskega prvenstva za nogometaše do 21 let Danija Ceballosa, kupili Thea Hernandeza in Brazilca Viniciusa, ki še pride v Madrid, v klub pa so recimo vrnili Jesusa Valleja in  Marcosa Llorenteja. 

Podobno politiko nakupovanja novih igralcev želijo pri Realu izvajati še naprej in OK Diario piše, da je uprava kluba že naredila seznam 12 mladih talentov, ki jih bodo Madridčani poskušali v svoj klub pripeljati v prihodnjih prestopnih rokih. Seznam je bojda odobril tudi že strateg Reala Zinedine Zidane, na njem pa se nahajajo: Kasper Dolberg (Ajax), Christian Pulisic (Borussia Dortmund). Timo Werner (Leipzig), Julian Weigl (Borussia Dortmund), Gianluigi Donnarumma (Milan), Presnel Kimpembe (PSG), Kepa Arrizabalaga (Athletic), Alvaro Odriozola (Real Sociedad), Rafa Mir in Carlos Soler (Valencia), Alan in Vitao (Palmeiras).