© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.06.2017 14:26:18

Misli smrtno resno!? Manchester United hoče Ronalda in Morato v paketu! Višina ponudbe? Čista norost ...

Med snubci je pričakovano njegov nekdanji klub. In očitno misli še kako zares ...

Ronaldo je zapustil Manchester United leta 2009, nekajkrat je razmišljal o vrnitvi, njegova zdajšnja napoved odhoda iz Reala pa je seveda vse skupaj močno pogrela. Rdeči vragi so gotovo glavni kandidati za lov na 32-letnega super zvezdnika, po poročanju nekaterih medijev pa so se tega že lotili smrtno resno. 

Kot pišejo vsi vodilni angleški tabloidi in kot potrjuje italijanska La Gazzetta dello Sport, hoče Jose Mourinho na Old Trafford pripeljati dva nogometaša Reala v paketu. Alvara Morato že od prej, zdaj pa še očitno dostopnega Cristiana Ronalda. Jasno, to bi bil paket, ki bi podrl vse rekorde. 

Prva ponudba naj bi že odšla v Madrid in že ta ponudba je (United pa jo je bojda pripravljen še malce "popraviti") resnično astronomska. United ponuja 200 milijonov evrov v denarju in se je po novem tudi pripravljen odpovedati vratarju Davidu De Gei, ki si ga Real tako zelo želi. Torej 200 milijonov plus De Gea. 

Uradno bi bil posel razdeljen na 75 milijonov za Morato, o čemer sta se kluba skoraj sporazumela že prej in 125 milijonov plus De Gea (tržna vrednost kakih 60, morda 70 milijonov) za Ronalda. Res, čista norost, šlo bi za posel, ki mu noben v dosedanji ogometni zgodovini ne bi bil niti blizu.