© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.06.2017 11:12:35

Kaj pa ste pričakovali? Juventus odkrito priznal vpletenost v afero Donnarumma: Naša dolžnost je, da ...

Ne bo podaljšal z Milanom in ga zapušča, glavni osumljenec za naskok na 18-letnega vratarskega fenomena pa se ne skriva.

Že pred kakim letom se je začelo govoriti, da Juventus zgolj v Gianluigiju Donnarummi vidi dostojnega naslednika soimenjaka, legendarnega Gianluigija Buffona. Navijači Milana so ob teh govoricah sprva odmahnili zo roko, a moč stare dame je v zadnjih letih v primerjavi z močjo Milana tako velika, da je bila skrb vedno večja. 

Sploh ker je treba moč Juventusa sešteti z močjo super agenta, kontroverznega Mina Raiole, ki je že pred časom napovedal, da je za njegovega super nadarjenega varovanca dovolj dobro le najboljše. In nobenega dvoma ni, kdo to v Italiji je. Juventus je pač šestkratni zaporedni državni prvak in edini s pravo vrednostjo na tujem.

Poljub na Milanov grb ravno po tekmi proti Juventusu in ostre besede proti tedanjim sodniškim napakam na račun Torinčanov so sicer dale milsiti, da je Donnarumma nastrojen proti stari dami in zaobljubljen Milanu, toda zadnji dogodki so spet spisali drugačno zgodbo. Donnarumma ni podaljašl pogodbe in zapušča Milan, Juventus pa ...

"Če me vprašate, ali mi povzročamo ta kaos, bom rekel, da trenutno ne. A rekel bom tudi, da morate temu dodati tri pike, ne končnega ločila," je bil prvi operativec stare dame Giuseppe Marotta sprva malce skrivnosten, nato pa ni imel težav z bolj neposrednim odgovorom v intervjuju za La Gazzetto dello Sport.

"Glejte, gre za vratarja izjemnega potenciala, ki bo v prihodnjih letih pomenil razliko med uspehom in neuspehom. Vsem želim vse najboljše, a če obstaja možnost, da se tak igralec znajde na trgu, je naša dolžnost, da ga skušamo pripeljati v Juventus," je dodal Marotta in dokočno razbesnel navijače Milana.