© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.06.2017 19:14:12

Globok priklon! Nemški bundesligaš poslal tole sijajno ponudbo Ibrahimoviću: Nimamo denarja, a ... (foto)

Profimedia

Preprosto izjemno. Nemški klub je poslal uradno ponudbo slovitemu napadalcu, vse skupaj delil z javnostjo in bil pri tem izjemno domiseln.

Kot smo že poročali, je skupne zgodbe Zlatana Ibrahimovića in Manchester Uniteda konec. Rdeči vragi so prekinili pogodbo oziroma niso izkoristili možnosti za še eno sezono, veliki zvezdnik je z današnjim dnem postal prost igralec in si to poletje lahko mirno poišče nov klub. Kot zagotovo veste, zaradi hude poškodbe kolenskih križnih vezi večji del (ali kar celotnega) koledarskega leta ne bo mogel igrati, vseeno pa mu ponudb ne bi smelo manjkati.

Zanj se močno zanimajo v ZDA, no prišla pa je tudi uradna ponudba nemškega kluba. In javna. Oglasila se je berlinska Hertha, ki je švedskega zvezdnika bosanskih korenin nagovorila nadvse domiselno. "Slišali smo, da si ostal brez pogodbe pri Manchester Unitedu. Še vedno nimamo denarja, a imamo sijajne navijače. Predvsem pa lahko prvič v karieri osvojiš še bundesligo. Ibra, premisli o tem," so zapisali Berlinčani in resnično navdušili.