© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.06.2017 18:57:49

So rivali, so sovražniki, to pa je ČLOVEK! Iniesta je takole sijajno pomagal zvezdnikoma Reala! (video)

Profimedia

Andres Iniesta je pač nekaj posebnega in od njega bi se lahko marsikdo marsikaj naučil.

Pozabite Gerarde Piqueje in Sergie Ramose, tule je pravi športnik. Gospod, ki ve, katere stvari v življenju štejejo, pa četudi gre morda za navidez povsem nepomembne. To je dolgoletni super zvezdnik Barcelone zelo jasno pokazal na prijateljski tekmi med Španijo in Kolumbijo, ko se je izkazal za velikega človeka, velikega gospoda, velikega športnika. Niti na misel mu ni prišlo, da bi se šel neke neumnosti, z veseljem je priskočil na pomoč.

Kot rečeno, v resnici je šlo za malenkost. Zvezdnik Reala James Rodriguez je klubskemu soigralcu in prijatelju Alvaru Morati (bržkone se to poletja oba poslavljata od kraljevega kluba) obljubil svoj dres kolumbijske izbrane vrste. Toda James je bil že na klopi, Morata še ni vstopil v igro, a ga ni bilo več na španski klopi, Kolumbijec pa tega ni vedel. Ko je torej prek posrednika Morati poslal dres, ta ni našel nikogar. Toda oglasil se je Iniesta.

Zelo izkušenemu članu Barcelone je bilo hitro jasno, za kaj gre, in takoj se je ponudil, da bo on poskrbel za vse. Vzel je prepoten Jamesov dres, ga spravil in ga, ko se je za to ponudila priložnost, tudi dostavil Morati. Kot rečeno, na videz majhna stvar v resnici pa velika gesta, zaradi katere je posnetek celotnega dogodka, ki si ga lahko ogledate spodaj, postal precejšnja uspešnica. Več takih dogodkov in svet bi bil zagotovo precej lepši, kot je.