© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
08.06.2017 12:23:43

Vratar Schalkeja žaloval, mediji "pokopali" njegovo ženo

Reuters

Prvi čuvaj mreže knapov iz Gelsenkirchna Ralf Fährmann je te dni pogosta tema novic v Nemčiji.

Razlog za to pa je smrt nekdanje manekenke in modela Henriette Hömke, ki je med počitnicami v Egiptu umrla zaradi anoreksije. Sedem let sta bila Fährmann in Hömkejeva par, zdaj pa vratar Schalkeja žaluje za svojo prvo veliko ljubeznijo.

Hömkejeva je bila nekdanji model in zmagovalka lepotnih tekmovanj, tako kot Fährmann pa prihaja iz Chemnitza, kjer sta se spoznala pred desetimi leti. Ko je Fährmann prestopil v Schalke, mu je sledila v Gelsenkirchen. Že takrat je po "neuspehu" na tekmovanju za mis Nemčije razlog za to našla v tem, da je predebela in začela hujšati. Takrat še z ogromno vadbe, saj je bila tudi vaditeljica v fitnesu, pozneje pa je teža oziroma videz preraslo v obsesijo, zaradi katere se je izogibala hrani, vse skupaj je bilo povezano tudi z žalovanjem ob izgubi očeta in mame.

Nedavno se je v Egiptu zaradi izčrpanosti ob podhranjenosti zgrudila, padla v komo, iz katere se ni več zbudila. "Tragična smrt moje nekdanje partnerice Henriette me je šokirala. Zelo sem prizadet in izrekam najbližjim globoko sožalje," je zapisal Fährmann, ki se je ob tem dogodku znašel tudi v neprijetnem položaju. Številni nemški mediji so namreč ob novicah o smrti nekdanje partnerice objavili fotografijo njegove zdajšnje žene. "Zagotavljam vam, da je z mojo ženo vse v najlepšem redu," je zato javno objavil Fahrmann, saj so se nanj obračali številni, ki so videli (napačno) fotografijo.

Galerija
Henriette Hömke