© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.05.2017 10:10:43

Je Bonucci poskrbel za najlepši trenutek v serie a? Ne jaz, kolajno si zasluži on! (video)

Reuters

Ogromno je bilo lepih zadetkov, neverjetnih obramb, takšnih in drugačnih dih jemajočih potez, toda verjetno najlepši trenutek letošnje sezone v serie a se je zgodil na podelitvi kolajn za Juventus.

Veliko je bilo veselja ob šestem zaporednem naslovu stare dame, veliko junakov te sezone, toda src navijačev se je najbolj dotaknil trenutek, ki nima nobene povezave z nogometom.

Ko je na vrsto, da okrog vratu prejme zlato kolajno, prišel steber obrambe Leonardo Bonucci, je navdušil s svojo prošnjo. V objemu je imel namreč svojega sina Mattea in dejal je, naj kolajno podelijo malčku in ne njemu. Za vsem skupaj se skriva vse prej kot prijetna zgodba.  Matteo je bil namreč hudo bolan, zaradi česar je Bonucci izpustil kar nekaj tekem letošnje sezone. Zaradi njegove bolezni je tudi zvezdnik Juventusa razmišljal o tem, da bi odnehal z igranjem nogometa in se posvetil družini, nogometni navdušenci pa se še kako spomnijo tiskovne konference, na kateri je prvič spregovoril o težkih trenutkih in ko so ga oblile solze. 

Toda Matteo se je kot pravi borec uspel izvleči, zato si je tudi zaslužil zlato kolajno. Čustven trenutek med slavjem Juventusa si lahko ogledate tudi TUKAJ.