© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.05.2017 08:43:32

Uau! Zgodilo se je, kar se ni moglo zgoditi! Tottiju so se takole poklonili ... navijači LAZIA!? (foto)

Potrebujete ultimativni dokaz, da je največji, kar jih je kadarkoli imel Rim? Morda tudi Italija, morda tudi širše. Potem morate videti, kaj se je zgodilo na tekmi Lazio - Inter.

Navijači Lazia nogometašev Rome preprosto ne prenesejo, gre za enega najglobljih sovraštev v nogometnem svetu. nekatere od njih so še pred dnevi obešali z mostu, tu ni prostora za milost, za pozitivna čustva, kaj šele za poklone. A vendar se je zgodil. Čeprav ga ni pričakoval nihče. Popolnoma nihče. Ker Francesco Totti je precej več kot nogometaš in precej več kot član Rome. To so zdaj pokazali tudi najzvestejši privrženci mestnega rivala, ki so v nedeljo zvečer zadnjič v tej sezoni na domače stadionu spremljali svoj Lazio. 

Pozor, gre za tiste najbolj ostre, najbolj ekstremne. Ravno tiste, ki so obesili Danieleja de Rossija in Radjo Nainggolana. Ti so zdaj obesili napis, ki je šokiral italijansko javnost in italijanski nogomet. Niso pretiravali, ni šlo za izziv nekih posebnih čustev. Je pa šlo za spoštovanje, ki si ga je Totti kljub sovraštvu med drugim pridobil, ko se je že pred leti udeležil za navijače Lazia zelo pomembnega pogreba. zdaj je dobil ultimativno zahvalo.  

LAPR2975-k0dC-U200465818741vCG-620x349@Gazzetta-Web_articolo

"Sovražniki celo življenje pozdravljamo Francesca Tottija," so zapisali in resnično šokirali. Težko si predstavljate, koliko te besede pomenijo in kaj pomeni napis, ki si ga lahko ogledate zgoraj. Težko si predstavljate, za kakšen korak gre in za kakšen poklon. verjetno največji, verjetno se poslavljajočemu Tottiju, ki bo zadnjo tekmo za Romo odigral prihodnji konec tedna tako simbolično ne bodo moglin pokloniti niti lastni navijači. Res neverjetno.