© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
16.05.2017 08:37:15

Juventus v vse večjih težavah: Poškodba Khedire ni edina težava Allegrija!

Reuters

Pred Juventusom je najpomembnejši del sezone, v Torinu pa se ukvarjajo s sila neprijetnimi težavami.

Juventus je zadnjo tekmo odigral brez poškodovanega nemškega vezista Samija Khedire, ki je prejšnji teden na tekmi lige prvakov staknil poškodbo stegenske mišice. Za kako hudo poškodbo gre, še ni jasno, jasno pa je, da bo še nekaj časa na stranskem tiru. Trener Juventusa je že pojasnil, da ga bodo podrobno spremljali in upali, da bo lahko nastopil v velikem finalu lige prvakov, ki bo na sporedu v začetku junija.

To pa ni edina težava za italijanskega stratega. Precej preglavic mu zdaj povzroča še ena poškodba nepogrešljivega člena zasedbe iz Torina. Na zadnji tekmi italijanske lige, na kateri je moral Juventus priznati premoč Romi, je neprijetno poškodbo staknil tudi hrvaški reprezentant Mario Mandžukić. Hrvat je imel močne bolečine v predelu hrbta, a kljub temu odigral vseh 90 minut obračuna v italijanski prestolnici.

Kako resna je njegova poškodba, bodo pokazali torkovi podrobnejši pregledi, jasno pa je, da bo moral izpustiti nekaj treningov, bržkone pa tudi finale italijanskega pokala. Ta bo na sporedu že v sredo. V tem trenutku je kakopak prezgodaj govoriti, ali bo lahko svojemu klubu pomagal v ključnem delu sezone, ko se Juventus bori za trojno krono - italijansko prvenstvo, italijanski pokal in ligo prvakov, dejstvo pa je, da bi njegova odsotnost Allegriju povzročila nemalo težav.