© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.05.2017 08:36:37

Močno je počilo: Zvezdnik Reala s ponižujočo gesto in hudo kletvico nad trenerja Zidana! (video)

Profimedia

Kraljevi klub je v devetih nebesih, toda v pričakovanju dvojne krone niso vsi najbolj zadovoljni. Nekdo je celo močno nezadovoljen.

Nekoliko z zamudo so posnetki pokazali zelo zanimiv dogodek z nedeljske tekme Real - Sevilla, ki jo je beli balet dobil s 4:1. Dokončno je počilo med Zinedinom Zidanom in Alvarom Morato, odličnim španskim napadalcem, ki ga francoski trener po splošnem prepričanju uporablja premalo. 

Več kot očitno je tako prepričan tudi nogometaš sam, ki se je do zdaj zadrževal, tokrat pa je dal zelo jasno vedeti, kaj si o vsem skupaj misli. Čeprav je na tej tekmi igral več, pa je izgubil živce, ko ga je Zidane poklical na klop. Oziroma se je odločil, da bo svoja čustva jasno pokazal trenerju in svetu. 

Ko je šel mimo Francoza, mu je ta ponudil roko, Morata pa je dvakratno udaril z zelo zgovornima gestama. Pod točko ena je pogledal v povsem drugo smer, pod točko dve pa je dovolil, da je Zidanova roka ponižujoče obvisela v zraku. Špancu ni prišlo niti na misel, da bi pozdrav vrnil.

Ob tem naj bi Morata tudi skozi zobe siknil "Me cago puta madre," kar dobesedno pomeni "Poserjem se kurba mati" in je v španščini tipična kletvica ob hudi jezi na nekoga. Posnetek je nekaj časa ostal skrit, zdaj pa je preplavil svetovni splet in jasno je, da nič več ne bo tako, kot je bilo.