© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.05.2017 15:14:26

Preobrat po preobratu! Barcelona ga je speljala Realu, on pa je na zdravniških pregledih v ... Madridu!

Prestopna bitka največjih španskih klubov je dobila nov, povsem nepričakovan zasuk.

Saj veste, Theo Hernandez je to sezono navduševal v dresu Alavesa, tja ga je posodil madridski Atletico, nenavadno nizka odkupna klavzula v njegovi pogodbi pa je sprožila pravo vojno na nogometni tržnici. Ne samo med madridskima kluboma, vanjo se je še kako aktivno (in do nedavnega zelo uspešno) vmešala tudi Barcelona.

Najprej je Real prekršil dolgoletni nenapisan dogovor med madridskima rivaloma, ko je napovedal plačilo klavzule, česar naj Madridčana drug drugemu ne bi počela. Atletico je napovedal maščevanje, se povezal s škodovanja željno Barcelono in Barci naklonjeni agentom ter poskrbel za velik preobrat.

Katalonski mediji so tako pretekli teden objavili, da se bo Real obrisal pod nosom in da francoski branilec odhaja k Barceloni, o čemer naj po njihovem ne bi bilo več nobenega dvoma. A je očitno vendarle bil. Ko je že kazalo, da se je Real sprijaznil s porazom in se osredotočil na druge nogometaše, je prišla bomba.

Hernandez se je danes pojavil v Madridu, in sicer se je pojavil na zdravniških pregledih pri Realu. Jasno, z Atleticovim dovoljenjem. Kljub agentu in Atleticu je bil Real dovolj močan s pritiskom neposredno na nogometaša, obljubil mu je še višjo plačo in vse mogoče ugodnosti ter ga na koncu prepričal. Da, zdaj je očitno res konec, pod nosom pa se je obrisala Barca.