© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
08.05.2017 12:51:09

Mourinho se ni mogel zadržati: Kljub porazu našel besede, s katerimi je lahko zbodel Wengerja

Reuters

Jose Mourinho je v angleški premier ligi doživel prvi poraz proti Arsenu Wengerju, po dvoboju pa je kljub temu našel nekaj besed, s katerimi je lahko zbodel dolgoletnega trenerja Arsenala.

Manchester United je v nedeljo doživel poraz na gostovanju v Londonu. Arsenal je bil pred domačimi navijači boljši z 2:0 in se Unitedu na petem mestu približal na vsega dve točki. S tem, da ima tekmo manj.

Ta zmaga pa ni imela kakšnega večjega pomena, saj se ekipi borita za mesto, ki zagotavlja neposredno uvrstitev v ligo Europa. Morda je bil Jose Mourinho tudi zaradi tega dejstva nekoliko bolj umirjen kot ponavadi. Še več, po tekmi je našel celo besede, s katerimi je lahko še enkrat več zbodel dolgoletnega trenerja Arsenala Arsena Wengerja.

"Zadeli so in zmagali, končno pa se je zgodilo, da sem ta stadion zapustil tako, da so bili navijača Arsenala veseli. Prvič po dolgem času sem jih videl nasmejane in tako dobro razpoložene. Zaslužijo si, gre za velik klub in izjemne navijače, ki si zaslužijo nekaj veselja," je sporočil Mourinho, ki je na ligaških tekmah v zadnjih 13 letih Wengerja petkrat premagal, sedemkrat pa so se njuni medsebojni obračuni končali z remijem.