© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.05.2017 12:58:32

Bale je izbral klube, zaradi katerih bi poleti lahko zapustil Real

reuters

V povezavi z Manchester Unitedom se v zadnjem času pojavlja kopica igralcev, ki bi poleti lahko prišli na Old Trafford.

Spet so vse glasnejše govorice, da bi dres rdečih vragov v prihodnji sezoni lahko oblekel tudi Gareth Bale, ki so si ga pri Unitedu želeli že leta 2013, ko se je iz Tottenhama preselil v Real.

Valižan ima v tej sezoni veliko težav s poškodbami, predsednik madridskega giganta Florentino Perez pa naj bi imel dovolj tega, da je eden izmed glavnih zvezdnikov njegove ekipe skoraj več na stranskem tiru kot na igrišču, zato je pripravljen prisluhniti ponudbam morebitnih snubcev.

Pri španskem športnem tabloidu Don Balon so zapisali, da Bale prav tako ne bi imel prav nič proti temu, da bi zapustil stadion Santiago Bernabeu. Nato pa so šli še korak dlje in dodali, da je 27-letni nogometaš že sestavil seznam možnih destinacij.

Na njem so štirje klubi. Pogled nanj pa ni prav nič presenetljiv, saj so našteti samo tisti (redki), ki so si ga sploh sposobni privoščiti. Med njimi je seveda tudi Manchester United.

Ob Manchestru je še en predstavnik premier lige, Chelsea. Ta možnost bi lahko bila kar uresničjiva, sploh, ker Madridčane zanima Eden Hazard. Ob obeh angleških predstavnikih bi bil Bale bojda pripravljen sprejeti ponudbo samo še dveh klubov. Prvi je Bayern, drugi pa PSG.