© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.05.2017 10:14:39

Kaos v Arsenalu nameravata izkoristiti Barcelona in Chelsea

Reuters

V severnem delu Londona gre Arsenu Wengerju letos vse narobe, zato največji zvezdniki Arsenala izgubljajo potrpljenje.

Moštvo s štadiona Emirates je kot vse kaže pred prelomno sezono. Po zelo dolgih letih jim grozi sezona brez lige prvakov, zato bodo morali v Londonu pošteno razmisliti, kako naprej. Še posebej na udaru sta dva nekdanja člana Barcelone: Alexis Sanchez in Hector Bellerin.

Čilenski napadalec je v dresu Arsenala več kot očitno nezadovoljen, na igrišču ne daje tega, kar je dajal v preteklosti, zato nekdanji igralec tega londonskega kluba Charlie Nicholas meni, da bi ga Wenger preprosto moral prodati. Sploh ker se mu po naslednji sezoni pogodba z Arsenalom izteče. »V zadnjih dveh mesecih ni pri stvari. Prodajte ga. Spravite ga stran. Če želi v Chelsea, naj gre v Chelsea. Če so zanj pripravljeni odšteti 60 milijonov funtov, bi ga jaz takoj prodal,« je za Yahoo povedal Nicholas. No, Chelsea ni edini Sanchezov snubec, saj se zanj odkrito zanimajo tudi Manchester City, Juventus, Bayern, PSG in Atletico Madrid.

Poleg Sancheza bi Emirates utegnil poleti zapustiti še en pomemben člen Wengerjevega moštva. Kaos v Londonu namreč želijo izkoristiti pri Barceloni, kjer se po poročanju El Munda Deportiva na vse pretege trudijo nazaj k sebi spraviti Hectorja Bellerina. Kot dodajajo pri omenjenem časniku, naj bi bil selitvi na Camp Nou zelo naklonjen tudi 21-letni branilec.