© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.05.2017 07:44:16

Ronaldo po (novi) rekordni predstavi: V prvenstvu nas je Oblak zaustavljal, tokrat pa … (VIDEO)

Cristiano Ronaldo in Jan Oblak
Cristiano Ronaldo in Jan Oblak
Reuters

Cristiano Ronaldo je v četrtfinalu lige prvakov lastnoročno zrušil Bayern, sedaj pa je s hat-trickom to ponovil tudi na prvi polfinalni tekmi proti Janu Oblaku in njegovemu Atleticu iz Madrida.

Kralj Santiaga Bernabeu ima za seboj novo predstavo, vredno zlate žoge. Portugalec je v tej sezoni najboljši na najpomembnejših tekmah, kar mu prinaša tudi številne rekorde. Včeraj je denimo premaknil letvico doseženih golov v ligi prvakov na 103, od tega (rekordnih) 52 v izločilnih bojih. Ob tem je postal prvi igralec, ki je dosegel hat-trick na dveh zaporednih tekmah lige prvakov.

Po zmagi s 3:0 je Ronaldo sijal od sreče. »Celo tekmo smo odigrali odlično, moji goli pa so bili posledica tega. Proti Atleticu smo tudi v prvenstvu igrali dobro, a nas je zaustavljal Jan Oblak. Tokrat smo žogo spravili mimo njega,« je dejal Ronaldo.

»Imamo lepo prednost, ampak dvoboj še ni končan,« je pristavil in se dotaknil še ovacij, ki jih je bil deležen na kultnem madridskem štadionu: »Želim samo, da mi ne žvižgajo. Za ekipo bom vedno dal vse.«