© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
04.01.2017 09:24:50

Dobil skoraj nemogočo stavo, a mu je sanjski dobitek preprečil Mane

Neznani Srb bi skoraj dobil neverjetno stavo.

Vsi tisti, ki igrate športne stave, verjetno dobro veste, kaj pri paru pomeni kvota 9 ali več. Gre za praktično nemogočo stavo, za katero obstaja zelo malo možnosti, da bi se vam tudi uresničila. Kaj pa porečete na srbskega korenjaka oziroma nogometnega velemojstra, ki je na enem stavnem listku odigral kar štiri tovrstne stave?

liverpool

Trije pari so imeli kvoto 9 in eden 10, kar skupaj znese 7290. Tako je pravilno napovedal, da se bodo vsi štirje obračuni po prvem polčasu končali z neodločenim izidom, da bo bilo na vsakem obračunu skupno doseženih vsaj tri in največ pet zadetkov, zmagovalca je pravilno napovedal na obračunih Leeds - Rotherham, Bury - Sheffield Utd in Wycombe - Newport, zalomilo pa se mu je le pri zmagovalcu dvoboja med Sunderlandom in Liverpool.

Tudi v tem primeru mu je sicer odlično kazalo, saj je stavil na zmago Liverpoola, ki je vodil vse do 84. minute dvoboja. Nato pa je Sadio Mane v kazenskem prostoru posredoval z roko, zaradi česar so imeli domači na voljo enajstmetrovko. Jermain Defoe jo je uspešno realiziral in gostom preprečil zmago, srbski stavničar pa je ostal brez dobitka v višini 6040 evrov. Sploh ne bi bil slab zaslužek, še posebej ob dejstvu, da je vplačal zgolj 81 centov ...