© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2017 08:37:24

Olimpija v igri za dolgoletnega kapetana reprezentance BiH?

Profimedia

Po slovesu od Hamburga naslednja postaja - Ljubljana?

Mediji v Bosni in Hercegovini poročajo: dolgoletni kapetan tamkajšnje reprezentance Emir Spahić bi se lahko preselil v Slovenijo. In kariero nadaljeval pri – Olimpiji! Že 36-letni centralni branilec je bil doslej član uglednega nemškega Hamburga, kjer so se mu na začetku novega leta zahvalili za sodelovanje, pred tem je nosil tudi drese Bayerja, Anžija, Seville, Montpellierja, Lokomotive, Torpeda … Od leta 2003 je tudi reprezentant BiH, za izbrano vrsto svoje države je odigral kar 93 tekem in leta 2014 nastopil tudi na svetovnem prvenstvu v Braziliji.

Kot poroča spletna stran sportske.ba, Olimpija ni edina, ki želi Spahića, za slednjega naj bi se ogrela tudi Rijeka, ki jo s klopi vodi Matjaž Kek. "Na polovici sezone si Olimpija deli prvo mesto z Mariborom, v drugega pa želi vstopiti še močnejša in Spahić bi po zamislih Luke Elsnerja lahko bil odličen izbor," so zapisali pri omenjenem mediju.

Ob tem se kakopak poraja predvsem naslednje vprašanje: ali Olimpija sploh potrebuje novega centralnega branilca, glede na to, da je Nemanja Mitrović tik pred povratkom na zelenice ...