© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.12.2016 09:25:30

Nič več skrivanja: Ronaldo prvič tudi uradno v družbi svojega mičnega dekleta (foto)

Doslej so bile le govorice in razkrita skrivna srečanja. Zdaj je precej več.

Le malo je bilo dvomov o tem, da se Cristiano Ronaldo zelo resno videva s špansko manekenko Georgino Rodriguez. Kar nekaj rumenih revij se je dokopalo do fotografij romantičnih druženj na koncertih in v pariškem zabaviščnem parku. Toda potrditve ni bilo, tako kot je ni bilo že pri kar nekaj podobnih govoricah v zadnjih letih. 

No, zdaj pa so se stvari precej spremenile! Trener Reala Zinedine Zidane Portugalca ni uvrstil v ekipo za sobotno domače srečanje z Deportivom, saj ga je želel odpočiti pred potjo na svetovno klubsko prvenstvo. Real je po pravi drami vseeno zmagal 3:2, zablestel pa je tudi njegov prvi zvezdnik. Le da na tribuni. 

14813997320717-630x371

Ronaldo se tam ni pojavil sam, temveč je prvič uradno pripeljal svoje očitno več kot potrjeno dekle. Cristiano in Georgina sta tekmo v VIP loži spremljala skupaj in celotnemu svetu sporočila, da so bile govorice resnične in da ima eden največjih nogometnih zvezdnikov precej več kot zgolj občasno družbo. 

Ronaldo je Georgino pred nekaj meseci spoznal na eni od modnih revij, od tedaj je stadion Santiago Bernabeu obiskovala sama in še krepila govorice, tudi na tem mestu pa vam dodajamo nekaj njenih in njunih fotografij. Da si lažje ustvarite vtis. 

Galerija