© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.12.2016 08:31:09

Bayer se je odločil: Kampl bo za disko kaznovan, znana tudi oblika in višina kazni!

vszi

Vodstvo nemškega kluba je le delno sprejelo pojasnilo slovenskega reprezentanta.

"Vsekakor se bomo o tem morali pogovoriti," je dejal športni direktor Bayerja Rudi Völler, potem ko je časnik Bild objavil fotografije slovenskega reprezentanta, ki je v noči s četrtka na petek v zgodnjih jutranjih urah plesal v eni od düsseldorfskih diskotek. In to kljub temu, da bi z mavcem na zlomljeni nogi moral mirovati. 

Kampl je v odzivu priznal, da je šel nekoliko predaleč, a da je imel trenerjeveo dovoljenje za noč zunaj in da ni ogrožal svojega zdravja. "Ne boli me, bergel ne potrebujem več in mislim, da je to celo dobro znamenje, da bom okreval hitreje od napovedi zradvnikov," je zadevo skušal obrniti na pozitivno.

kampl disco
BILD

V klubu niso bili tako dobro razpoloženi, v soboto so se sestali vodilni možje in se Slovenčevo "akcijo" odločili obsoditi. Označili so za nedopustno v danih okoliščinah in za kateregakoli od nogometašev. Sporočilo tako Kamplu kot soigralcem pa je kazen, ki prav tako jasno govori o stališčih Bayerja. 

Kamplu bodo od naslednje plače trgali 10.000 evrov, in čeprav zelo dobro vedo, da pri zaslužkih profesionalnih nogometašev ne gre za kako posebej dramatično vsoto, so prepričani, da je sporočilo jasno in da ga bo Kevin znal razumeti kot zelo resno. Z njim pa tudi ostali člani kluba.