© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.11.2016 09:02:22

Šokantno: Nogometaša West Hama napadli roparji

Življenje nogometaša ni vedno enostavno, kot je iz prve roke izvedel Andy Carroll.

Že tisti nogometni del za visokoraslega napadalca West Hama ne teče kot po maslu, saj zaradi poškodbe letos ni veliko igral. Zbral je le devetdeset minut, zdaj pa se počasi vrača na igrišča. 

Tako se je tudi včeraj v želji po hitrem povratku razdajal na treningu, potem pa odhitel domov v svojem vozilu. Zatem pa sta ga le nekaj kilometrov stran od trening centra londonskega kluba v Chigwellu napadla roparja z orožjem. 

Medtem ko je Carroll vozil v svojem terenskem vozilu, sta se na obeh straneh znašla dva motorista, ki sta mu gestikulirala naj vozilo ustavi.

Carroll se je po besedah "The Sun" ustrašil za svoje življenje in želel pobegniti obema roparjema, ki sta očitno čakala prav na 27-letnega nogometaša.

S svojim Mercedesom je uspel pobegniti, po incidentu pa je bil vidno pretresen, kot so še povedali pri angleškem tabloidu.

Na Scotland Yardu so o incidentu napisali naslednje: "Policija je bila okoli 12.45 obveščena o dveh moških motociklistov, ki sta želela oropati voznika avtomobila na Romford Roadu."

"Oba moška sta grozila vozniku in mu pokazala pištoli, na kar sta želela blokirati avtomobil pred nadaljnjo vožnjo."

"Voznik avtomobila je uspel manevrirati vozilo med motociklistoma. Kasneje je poklical policijo za pomoč, motociklista pa sta pobegnila, preden je lahko policija ukrepala. Kasneje so policisti na kraju posneli izjave voznika, nadaljnja preiskava pa poteka."