© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.09.2016 18:33:41

S čim je Ibrahimović zaprl usta svojim novim soigralcem?

Manchester United si je julija zagotovil usluge švedskega napadalca, ki je že na prvem skupnem treningu zaprl usta svojim novim soigralcem.

Kako mu je to uspelo? Delno je na to vplivala tudi izjemna fizična pripravljenost. Podrl je številne rekorde glede moči na zdravniških pregledih, na prvi skupni trening pa je prišel kar z lastnim fizioterapevtom. 

Nogometni velikani dobro plačujejo svoje fizioterapevte, a Zlatan je bolj ali manj vedno v spremstvu svojega, zaradi česar je tudi v tako bleščeči formi kljub 34. letom. 

To je potrdil tudi njegov soigralec, zdaj na posodi pri Granadi, Andreas Pereira. Brazilski mladenič je o Ibrahimoviću dejal naslednje. 

"Ko smo ga prvič videli, smo vedeli, da gre za izjemnega profesionalca. Njegova podoba je bila neverjetna. Gre za profesionalca od glave do pet, poleg tega pa razmišlja le o nogometu."

"Pripeljal je kar svojega fizioterapevta, s katerim se pripravlja na tekme. Vsi smo bili začudeni. Obstali smo z odprtimi usti."

Nadalje je Pereira razkril, da mu fizioterapevt pomaga tudi pri vajah borilnih veščin, v čemer se Šved zelo dobro znajde. 

Talentirani Brazilec je nato še dejal, da bodo ljudje presenečeni, ko bodo videli polno moč Manchester Uniteda v novi podobi pod Josejem Mourinhem. 

"Stvari so se s prihodom Mourinha spremenile. Ibra je prišel, tudi Pogba, za katerega se je zdelo, da je bil na nekoliko daljših počitnicah."

"Novi igralci bodo pomagali ekipi. Začutiti je nov veter pod Mourinhem. Vsi so bolj osredotočeni na svoje delo in pripravljeni igrati. Mislim, da bo United letos rušil vse pred seboj," je še sklenil misel Pereira v intervjuju za GloboEsporte.