© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.07.2016 09:42:23

Mourinho ni želel podpisati dresa Chelseaja (video)

Tudi ko je v prejšnji sezoni kar malce osramočen zapustil Chelsea, je Jose Mourinho ostal ljubljenec navijačev modrih iz Londona. A po zadnji potezi ne bo več dolgo.

Kontroverzni portugalski strokovnjak je poleti sprejel novo avanturo, postal je trener Manchester Uniteda, velikega ligaškega rivala Chelseaja. Nekateri navijači Chelseaja so mu to potezo zamerili, še bolj pa so mu zamerili njegovo zadnjo potezo na Kitajskem. 

Jose Mourinho se skupaj s svojimi varovanci v teh dneh nahaja na Kitajskem, kjer se rdeči vragi pripravljajo na novo sezono v premier ligi. United ima na Kitajskem ogromno število navijačev, ki rdeče vrage spremljajo na vsakem koraku. 

Tako morajo nogometaši ves čas deliti avtograme, podobno počne tudi Mourinho. Portugalcu se ni težko podpisovati na rdeče drese svojega novega moštva, a ko mu je eden izmed navijačev v podpis ponudil modri dres Chelseaja, je Mourinho podpisovanje zavrnil.

Zakaj je Portugalec pri navijačih Chelseaja postal še malce manj priljubljen, si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.