© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.07.2016 09:37:49

Kako je Partizan po 11-metrovkah izpadel iz Evrope (video)

Profimedia

Včerajšnji dan v Evropi je bil za srbske klube precej neuspešen, Vojvodina je sicer napredovala proti skromnemu valižanskemu Connah's Quay Nomads, toda izpadla sta Čukarički in Partizan.

Čukarički je po remiju z 1:1 na domači tekmi z madžarskim Videotonom izpadel, ker je na prvem obračunu izgubil z 0:2, Partizan pa je proti poljskem Zaglebie izpadel po pravi drami. 

Črno-beli so na obeh tekmah remizirali z 0:0, po 210 minutah brez zadetkov pa so bili na vrsti streli z bele točke. 

V loteriji so bili uspešnejši Poljaki, ki so zgrešili en kazenski strel, črno-beli so zgrešili dva. Najprej je preko gola streljal Darko Brašanac, potem pa je vratar Polaček ubranil enajstmetrovko srbskemu talentu Nemanji Mihajloviću

Dodajmo še, da je strel iz bele točke izvedel tudi nekdanji nogometaš Maribora Marko Janković, ki je zatresel poljsko mrežo, med izvajalci enajstmetrovk pa bi se verjetno znašel tudi nekdanji napadalec Olimpije Miroslav Radović, če ga ne bi trener Partizana Ivan Tomić na začetku prvega podaljška zamenjal z legendarnim vezistom črno-belih Sašo Ilićem, ki je v polno meril s strelom iz prve enajstmetrovke. 

V priloženem videoposnetku si lahko ogledate loterijo enajstmetrovk.