© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.07.2016 20:57:34

Klubski radio Napolija: Ne v Juventus, Higuain odhaja v Anglijo!

vszi

Gonzalo Higuain skorajda zagotovo zapušča Napoli, kot njegova naslednja destinacija se omenja predvsem Juventus, toda na klubskem radiu Napolija so zanikali govorice, da bo Argentinec odšel v Torino, pač pa so dejali, da naj bi odšel v Anglijo.

Argentinski napadalec bo zelo dobro izkoristil zadnjo odlično sezono v sinjemodrem dresu Neapeljčanov, obeta se mu sanjski prestop. Italijanski mediji poročajo, da je Argentinec že dogovorjen z Juventusom glede plače, zdaj bi se morali Torinčani z Napolijem dogovoriti le še o višini odškodnine.

A Napoliju ne diši najbolj, da bi krepil svojega direktnega konkurenta v boju za naslov italijanskega prvaka, zato si želi, da bi Argentinec odšel iz serie A. Če gre verjeti klubskemu radiu Napolija, potem bo Higuain željo svojih zdajšnjih delodajalcev le poslušal. Zanimanje za Higuaina že dlje časa kaže tudi Arsenal, ki je bojda Napoliju pripravljen ponuditi 50 milijonov evrov in Olivierja Girouda v zameno za argentinčevo svobodo, in na radiu poročajo, da bodo Neapeljčani to ponudbo tudi sprejeli.

Bo torej Gonzalo Higuain v naslednji sezoni mreže tresel v dresu topničarjev?