© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.07.2016 19:12:40

Olimpija zanikala zanimanje za Derviševića in namignila na prihod Vučkića?

Nikola Miljković

Športni direktor Olimpije Nenad Protega je zanikal možnost, da bi se lahko Ljubljančani okrepili z nogometašem Maribora Amirjem Derviševićem.

Poročali smo že, da je v nogometnih kuloarjih zaokrožila govorica, da si športni direktor zmajev Nenad Protega prizadeva v klub pripeljati Amirja Derviševića, visokoraslega vezista, na katerega v Ljudskem vrtu več ne računajo.

Protega je takšne govorice zanikal. "Amirja odlično poznam in mu želim, da si čimprej poišče ustrezno sredino, kjer bo lahko pokazal svojo kakovost. Omenjeni nogometaš ni na našemu seznamu želja morebitnih okrepitev. Večkrat sem namreč že poudaril, da za prihod v Olimpijo ne zadošča le nekaj nogometnega talenta, temveč tudi veliko drugih stvari, ki so prav tako izjemno pomembne, da bi nek nogometaš lahko nosil zeleno-beli dres. Naš 'radar' je v tem trenutku usmerjen v povsem drugo smer,"  je dejal športni direktor zmajev.

Seveda se poraja vprašanje, v katero smer je usmerjen zeleno-beli radar, a zdi se, da so zmaji kar sami odgovorili na to vprašanje. Na spletni strani je v novici ob demantiju zanimanja za Derviševića objavljena ena sama fotografija, na kateri je Haris Vučkić. Zelo pomenljivo sporočilo, ki ga lahko razumemo le tako, da je radar Olimpije usmerjen v Newcastle.

novice olimpija