© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
07.07.2016 15:21:53

Messi v pogovorih s Chelseajem? Ali so to zgolj angleške pravljice za lahko noč?

Angleški mediji poročajo, da se je Messijev zastopnik Jorge, ki je hkrati tudi njegov oče, sestal z lastnikom londonskega Chelseaja.

Številni angleški mediji danes poročajo, da Lionel Messi resnično razmišlja, da bi zamenjal okolje. O tem se je pogovarjal tudi že s svojim očetom Jorgejem, ki je tudi njegov agent, otoški mediji pa dodajajo, da je bil narejen že prvi korak.

Jorge se je namreč na tajnem sestanku dobil z lastnikom Chelseaja in ruskim milijarderjem Romanom Abramovičem, pogovori pa so potekali daleč stran od oči radovednežev, saj sta se dobila kar na luksuzni jahti ruskega poslovneža.

Angleškim novinarjem je uspelo izvedeti, da je bila glavna tema pogovora res Messijev prestop k Chelseaju, toda kakšnih konkretnejših informacij, kot je denimo to, kdaj naj bi do prestopa resnično prišlo, ni znanih.

Kljub temu so se pojavila namigovanja, da naj bi Abramovič Messija skušala prepričati z astronomsko plačo v višini 940 tisoč evrov na teden, Barcelona pa bi v zameno za slavnega Argentinca dobila okoli 130 milijonov evrov.