© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.06.2016 17:34:12

Vratolomen skok v bazen za gnev navijačev in bes kluba (video)

Nogometaš AC Milana si je na dopustu na glavo nakopal bes svojih delodajalcev.

M'Baye Niang se je spravil v težave. Menda resne. Potem ko je na svetovni splet prišel posnetek njegovega vratolomnega skoka s strehe v bazen, so pri AC Milanu menda resno začeli razmišljati o tem, da bi ga v "zahvalo" brcnili kar v zadnjo plat. In bodimo pošteni: tako se nekdo, ki igra za tako uglede klub in bi kot tak moral biti vzor številnim mladim po vsem svetu, res ne bi smel obnašati. Po drugi strani pa tudi: saj je bil na dopustu!

No, toda če je 21-letnik menil, da bo s svojo potegavščino nasmejal svoje oboževalce, se je zmotil. Odziv navijačev AC Milana je bil vse prej kot prijazen, številni so ga kritizirali, nekateri celo ozmerjali. Oglasili pa so se tudi na San Siru, kjer so sporočili, da incident ni ostal neopažen in da bodo sklicali sestanek, na katerem se bodo posvetili obnašanju kar nekoliko problematičnega mladega francoskega reprezentanta.

Spomnimo, ob prihodu v Milano so ga aretirali, ko je vozil brez dovoljenja in se ob tem izdajal za soigralca, februarja pa je povzročil prometno nesrečo, zaradi katere je počival dva meseca. Če bi ga rossoneri res kaznovali tako drastično, da bi moral iz kluba, bodo z njim vsaj dobro zaslužili. Leicester City je menda zanj pripravljen plačati kar zajetno odškodnino, poleg tega bojda ni edini zainteresiran za sicer obetavnega napadalca.