© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.06.2016 16:47:02

Francoski reprezentant v Real? In to za 120 milijonov evrov?!

Mar pri Realu res pripravljajo prestop, ki bi lahko bil v celoti vreden kar astronomskih 120 milijonov evrov?

Zinedine Zidane, trener aktualnega evropskega klubskega prvaka, želi v Madrid pripeljati – rojaka! Kot poročajo številni mediji, so se pri Realu resno ogreli za Paula Pogbaja, po nekaterih informacijah pa so v španski prestolnici za zvezdnika evropskega nogometa pripravljeni izpeljati posel, ki bi lahko bil v celoti gledano vreden kar 120 milijonov evrov.

V Španiji že nekaj dni trdijo, da bo Real poleti na široko odprl vrečo z denarjem in poskrbel za kar nekaj odmevnih prestopov. Toda če bo kraljevi klub res želel dobiti zvezdnika Juventusa, ga čaka srdita bitka. Pogba je namreč zanimiv številnim, tudi Paris Saint Germainu in hkrati Realovem velikemu tekmecu Barceloni.

Toda pozor! Pri Realu so prestop Pogbaja pripravljeni izpeljati tako, da jim ne bo treba plačati omenjenega zneska, saj naj bi v zameno za Francoza poleg denarja Juventusu ponudili dva nogometaša. Prvi je Alvaro Morata, ki je že v Torinu, a ima Real še vedno pravico, da ga odkupi. Drugi je Mateo Kovačić, ki je v Italiji že igral za Inter, pri Realu pa so se mu očitno pripravljeni odpovedati že po enem letu.

Športni direktor Juventusa Beppe Marotta naj bi že naslednji teden odpotoval v Španijo in se tam sestal z vodilnimi možmi Reala.

paul pogba2