© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.06.2016 08:35:13

Partizan ima očitno tekmeca v bitki za Miroslava Radovića

www.alesfevzer.com

Beograjski Partizan ni edini, ki želi v svoje vrste zvabiti Miroslava Radovića.

Prišel je preslabo pripravljen, odšel kot nogometaš, ki je prispeval ključen delež k temu, da je Olimpija po dolgih 21 letih spet postala slovenski državni prvak. Miroslav Radović si je včeraj dokončno slekel dres ljubljanskega kluba, pri slednjem so uresničili njegovo željo, sam je namreč izrazil, da bi odšel drugam.

Ob tem se kakopak poraja vprašanje – kje bo kariero nadaljeval izkušeni 32-letnik? Še pred dnevi se je zdelo, da dvomov ni, da se bo vrnil v Beograd in si spet oblekel dres Partizana, za katerega je igral na začetku svoje profesionalne kariere. A več kot očitno je, da Radoviću ponudb ne bo manjkalo in da se Partizanu obeta ogorčena bitka.

Oglasili so se namreč tudi mediji na Poljskem, kjer se vse glasneje govori, da bi se lahko Radović vrnil k Legii. V Varšavi je igral kar devet let in tam postal legenda enega največjih poljskih klubov vseh časov. Navijači so ga imeli neskončno radi, ljubezni ni ohladila niti Radovićeva selitev na Kitajsko. Ko je v Aziji prekinil pogodbo, so ga nekateri že videli v Varšavi, a je tedaj menda prestop preprečil trener. No, zdaj tega človeka ni več v klubu, vajeti je namreč prevzel Besnik Hasi, zato naj bi bile tudi možnosti za to, da se bo Radović zdaj le dogovoril z Legio, toliko večje.