© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.06.2016 17:13:57

Olimpija se je pričakovano razšla z Radovićem

Grega Wernig

Zdaj je postalo jasno to, kar se je napovedovalo vse odkar je klop Ljubljančanov zapustil Marko Nikolić. Miroslav Radović ni več član Olimpije.

Izkušeni srbski napadalec je torej upravičil namigovanja in izkoristil gentlemanski dogovor s predsednikom Milanom Mandarićem, ki mu je omogočal predčasno prekinitev pogodbe po koncu minule sezone, sporočajo iz vrst državnih prvakov Prve lige Telekom Slovenije . 

"S predsednikom Milanom Mandarićem sva imela gosposki dogovor o mojem odhodu, ki je sedaj izpolnjen. Predsedniku želim veliko zdravja in uspeha z Olimpijo. Zahvaljujem se svojim soigralcem, s katerimi smo v Ljubljano vrnili naslov državnih prvakov. Prav tako gre izjemna zahvala navijačem, ki smo me od prvega dne vzeli za svojega in mi izkazali izjemno podporo. Nobena skrivnost ni, da sem v klub prišel predvsem zaradi Marka Nikolića, življenje gre naprej, Olimpiji pa seveda želim vse dobro v prihajajoči evropski sezoni," je ob tem dejal odlični srbski napadalec.

Predsednik kluba Milan Mandarić pa je za spletno stran NK Olimpije dodal: "Miroslavu se želim iskreno zahvaliti za njegov doprinos k velikem uspehu Olimpije v tej sezoni – naslovu državnih nogometnih prvakov. Žal nam je, da Miroslav ne bo ostal v našem klubu, a takšen je bil najin dogovor, ki ga spoštujem. Z Miroslavom se razhajamo v prijateljskem odnosu, želim mu vse najboljše v nadaljnji karieri in poudaril bi, da mu vrata Olimpije vedno ostajajo odprta."

V klubu so še zapisali, da se srbskemu napadalcu iskreno zahvaljujejo za prispevek ob naslovu prvaka in mu v prihodnje želijo še številne uspehe na športni poti.