© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
28.04.2016 16:04:38

Neymar vse bližje Realu?

vszi

Španski mediji poročajo, da se je brazilski nogometaš in član Barcelone Neymar spet sestal z vodstvom madridskega Reala.

Vse od zadnje podelitve zlate žoge, ki jo je prejel Lionel Messi, se v javnosti pojavljajo govorice, da naj bi brazilski nogometaš Neymar iz Barcelone prestopil k večnemu tekmecu Realu.

Prvi sestanek z vodstvom kluba iz Madrida in Neymarjem ter njegovimi zastopniki naj bi se zgodil pred omenjeno gala prireditvijo, po poročanju španskih medijih pa so se glavni akterji na novem sestanku dobili spet pred dnevi.

Brazilec naj bi vztrajno zahteval občutno povišico, kar je eden od razlogov, da pogodbe z Barcelono še ni podaljšal. Tako visokega zneska si katalonski velikan pač ne more privoščiti, zaradi obnove stadiona Camp Nou pa bo v naslednjih letih prisiljen celo v varčevanje. Po drugi strani bi s prodajo enega od zvezdniškega trojčka dodobra okrepili bančni račun.

Največje zanimanje za Brazilca naj bi tako pokazali ravno pri Realu, ki je hkrati eden redkih, ki bi si lahko privoščil vrtoglavo odškodnino v višini 194 milijonov evrov, ob tem bo moral pa precej finančnih sredstev nameniti za plačo Neymarja. Ravno pogajanja glede plače so po poročanju španskih medijev eden glavnih razlogov za številne sestanke med Neymarjem in vodstvom Reala.