© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.04.2016 19:25:57

Kakšna stava: izjemno blizu 122.000 evrom in BMW-ju za 1 vplačan evro!? (foto)

Srbski stavec je stavil na resnično neverjetno kombinacijo dogodkov in se enemu največjih dobitkov v zgodovini države tako zelo približal ...

Neki igralec stav v Beogradu očitno rad igra neverjetne kombinacije, zato se je odločil, da bo na 4 angleške tekme stavil tako imenovani iz 1 v 0. To pomeni, da je stavil, da bo na vseh štirih tekmah ob polčasu vodiladomača ekipa, a se bodo vsa štiri srečanja končala z neodločenim izidom. 

Pari? Everton proti Manchester Unitedu v pokalu FA, Liverpool proti Newcastlu v premier ligi, Hull City proti Leedsu v drugi in nazadnje, v ponedeljek, Tottenham proti West Bromwichu ponovno v premier ligi. Sliši se nemogoče, sliši se neverjetno, toda priložen imate listek, iz katerega je vse razvidno.

Tudi to, da je bil stavec že v soboto kar precej slabe volje. Tekmi Liverpool - Newcastle in Hull City - Leeds sta se (ena za kvoto 20 in druga za kvoto 16) resnično končali z remijem, potem ko je ob polčasu vodil gostitelj. Zato pa se z enakim razpletom (za kvoto 17) ni končala tekma Manchester United - Everton. Anthony Martial je rdečim vragom prinesel zmage 2:1, uradno gostujoča ekipa pa je tako ali tako vodila že ob polčasu.

No, lahko pa si le predstavljamo, kako se možakar počuti šele od ponedeljka zvečer. Tedaj sta namreč senzacionalnih 1:1 odigrala Tottenham in West Bromwich, ob polčasu so vodili spursi, tako da je (za kvoto 27) Beograjčan zadel tudi v tem primeru. Prišel je do neverjetnih treh zadetih parov od štirih, za kar pa seveda ni dobil ničesar.

In kaj bi dobil v primeru popolnega zadetka za skupno kvoto 146.880? Za manj kot 1 vplačan evro ga je čakalo kar 122.000 evrov, zaradi rekordnega dobitka pa bi mu v posebni nagradni igri pripadel tudi povsem nov BMW. Obžalovanja vredno, ni kaj, a tako pač gre pri stavah.