© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.04.2016 17:58:23

Zagotovo najslabša stava vseh časov: šokantno izplačilo navijača Leicestra!?

Bilo je že kar nekaj zgodb o ljudeh, ki so stavili na senzacionalni Leicester City. Ta, ki jo je neka stavnica v javnost poslala zdaj, pa je edinstvena, smešna in grozljiva.

"Zagotovo bo ta odločitev, ki jo z javnostjo delimo zdaj, šla v zgodovino kot najslabša kombinacija stave in izplačila v zgodovini," so med drugim zapisali pri stavnici Ladbrokes. "Kar nekaj stavcev si je dalo izplačati dobitek sredi sezone ali malce pozneje, ko je zaslužek narasel, niti približno pa še ni bilo jasno, ali Leicester lahko zdrži do konca," so še dodali. 

In kaj je naredil ta zgodovinsko nesrečno-nespretni stavec? Neznani mladenič je na to, da bo Leicester postal angleški prvak, stavil 50 penijev, torej pol britanskega funta. Ko so lisice v uvodnem krogu s 4:2 premagale Sunderland, pa je svoj listek takoj prodal nazaj stavnici in v žep pospravil skoraj celo funt, natančno 95 penijev.

Že pol sezone pozneje bi mu ponudili kakih dvesto ali tristo funtov, še malce pozneje 1000, zdaj pa bil tik pred tem, da s svojo stavo v žep pospravi 2500 enot britanske valute. "Ne vemo, kaj je razmišljal, kaj je želel in zakaj se je odločil tako, kot se je," še pravi stavnica, ki je imela pri tem ogromno sreče.