© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
21.02.2016 11:30:00

Brezplačne sanjske počitnice za van Gaala

Reuters

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal bi si lahko v primeru ponedeljkovega neuspeha prislužil nepozabne počitnice.

Manchester United se bo jutri v osmini finala pokala FA pomeril z malčkom Shrewsburyjem, mnogi pa pričakujejo, da se bo v primeru neuspeha poslovil aktualni trener rdečih vragov Lous van Gaal.

United v letošnji sezoni pod vodstvom izkušenega nizozemskega stratega ne blesti, v vseh tekmovanjih pa je na zadnjih štirih tekmah zabeležil vsega eno zmago. Zaradi tega je tarča vse ostrejših kritik, pa tudi posmeha.

Kljub temu v domači Nizozemski še naprej uživa velik ugled. Ena od tamkajšnjih potovalnih agencij pa mu je ponudila prav posebno razvajanje. Seveda v primeru, če v ponedeljek resnično izgubi službo pri Manchester Unitedu.

Agencija GeniusTravel je obljubila, da bo nekdanjemu trenerju Bayerna pripravila nepozabno potovanje. Lahko bo odletel na katerkoli konec sveta, za nameček mu bodo tam plačali vse stroške bivanja in prehrane. "Odkar je v Angliji, je šlo vse navzdol. Tako pri Manchester Unitedu, kot pri nizozemski reprezentanci. Zato mu ponujam prepotreben odmor, kadarkoli si ga bo zaželel. Na Nizozemskem ga imamo zelo radi, zato mu z veseljem pomagam. Na voljo imamo avtomobile in letala, ki ga lahko nemudoma ponosejo stran od težav," je pojasnil lastnik agencije Gennie Freen.