© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.12.2015 12:22:30

Klopp ni bil ravno navdušen nad nekoristnim darilom (video)

profimedia

Nogometaši Liverpoola so v predbožičnem času izvedli akcijo skrivnostni božiček, pri tem pa se je eden od igralcev kar malce poigral s trenerjem Jürgenom Kloppom.

Verjetno ste se tudi sami v mrzlici obdarovanja odločili, da boste odigrali tako imenovano vlogo 'skrivnostnega božička'. Tudi nogometaši niso nič kaj drugačni. 

Pri Liverpoolu so prav tako igralci drug drugemu podarjali prav posebna darilca, pri tem pa si je eden od teh, verjetno ne bomo nikoli izvedeli kdo, na poseben način privoščil trenerja Jürgena Kloppa.

A kot kaže tudi to ni storil na pravi način, kar lahko vidite in slišite po posnetku. Nekdo je namreč Nemcu podaril Oxfordov slovar angleškega jezika in prav posebna očala. Nemški strokovnjak pa je takoj uvidel težavo.

"Težava pri tem slovarju je, da je slovar angleškega jezika in da v njem ni prevodov," je zbodel skrivnostnega božička, češ da ni prinesel pravega darila. "Ni slaba ideja, je prav dobra knjiga za opaziti nove besede," je še naprej koristno iz darila izluščil Klopp

"Zdaj moram dlje ostati v Angliji," je z vedno večjim nasmeškom na obrazu dejal Nemec. "Morda se bom do božiča 2025 že dokončno naučil kaj iz knjige." se je še šalil 48-letnik, ki z Liverpoolom trenutno (še) zaseda deveto mesto v premier ligi