© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.12.2015 19:47:27

Ponižujoče in nesramno. Kdo bi se sploh veselil takšnega zadetka? (video)

concarneau

Dvomimo, da lahko francoski pokal prinese kanček navdušenja v tej fazi tekmovanja, ki je precej skrito očem javnosti. A zagotavljamo vam, da vsaj en zadetek ni ostal neopažen.

Kaj neopazen ... Ta gol bo odmeval še dolgo. "Junaka", ki je presegel vse meje športnega tekmovanja, pa bodo navijači tako enega kot drugega kluba, udeleženega v tekmi francoskega pokala, pribili na križ. 

Herman Kore je strelec verjetno najmanj zaželenega zadetka v zadnjem času. Na tekmi med US Concarneaujem in Voltigeurs de Chateaubriandom (2:0) so navijači videli pravo pravcato poigravanje napadalca Concarneauja  globoko v sodnikovem podaljšku tekme. 

Vratar Voltigeursa je ob iskanju izenačenja prišel v nasprotni kazenski prostor, potem pa se znašel v težavah, ko je žogo dobil omenjeni Kore in z njo nemoteno prišel pred gol. Tam pa si je privoščil neumnost, s katero je ob živce spravil verjetno tudi kakšnega od soigralcev. 

Žogo si je namreč pred golovo črto ustavil in jo z glavo poslal v prazno mrežo. Tudi branilcu Jeremyju Drouglazetu je prekipelo. Prislužil si je rdeči karton, ker je nasedel provokaciji in nešportnem vedenju. Tudi vratar ni bil daleč od podobne usode, čeprav bi si kaj podobnega zaslužil tudi strelec zadetka.

Še vratar Concarneauja je bil kritičen do poteze svojega soigralca: "žalostno je, da se je tekma zaključila s takšno potezo." Kaj pa menite vi?