© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.12.2015 17:26:58

Pique sprašuje twitter, ali je postavil rekord

Branilec Barcelone Gerard Pique je s svojim sredinim zapisom na twitterju dosegel izjemen odziv. Celo tako izjemen, da se Katalonec sprašuje, ali je najboljši vseh časov.

Ne sicer v absolutni kategoriji, zato pa Pique verjame, da bi utegnil biti njegov tako imenovani tvit najuspešnejši med takimi, v katerih ni bila uporabljena niti ena beseda. Kot verjetno veste, je zvezdnik Barce v sredo zvečer uporabil zgolj kombinacijo devetih čustvenih simbolov, ki so ponazarjali smeh, jok in jokanje od smeha. 

pique-tvit

Šlo je seveda za odziv na birokratsko napako madridskega Reala, ki je v španskem pokalu v igro poslal igralca brez pravice nastopa in bil zato izključen iz tega tekmovanja. Pique, ki je zelo zvest uporabnik twitterja, se je odzval hitro, njegov zapis pa ima do tega trenutka že precej prek 100.000 delitev in skoraj 100.000 ostalih aktivnosti. 

Katalonec je zato neposredno naslovil ameriškega giganta socialnih omrežij. "Twitter, je 100.000 delitev zapisa brez ene same besede največ v zgodovini?" je vprašal, pri tem primerno označil zaposlene pri Twitterju in zdaj čaka na morebiten odgovor. Mnogi menijo, da gre dejansko za rekord, že tako ali tako ekstremno negativna čustva navijačev Reala do tega igalca pa bodo temu primerna.