© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.12.2015 15:39:46

Mourinho paparacem: Ujeli ste tri igralce? Ne, ne, 22 ste jih spregledali!

vszi

Joseju Mourinhu v zadnjem času nekateri javni nastopi ne uspejo najbolje, tokratni pa je bil čisti zadetek v polno. Uspelo mu je dodobra osmešiti angleške medije.

Morda ga obožujete, morda sovražite (nekje vmes vas je verjetno zelo malo), morate pa mu priznati, da je Mourinho naše angleške novinarske kolege tokrat pošteno peljal ... no, saj veste, kam. Skušali so ga izzvati s fotografijami treh nogometašev Chelseja, ki so jih paparaci zalotili v nočnem klubu, a so se vsi skupaj pošteno osmešili

"Fotografije treh igralcev, pravite? Sem videl, da. Pa ne vem, kaj naj rečem. Razen tega, da ste obupno slabo opravili svoje delo," je povsem mirno odgovoril portugalski strateg in pojasnil: "V tistem nočnem klubu je bilo 25 mojih nogometašev, vi pa ste uspeli opraziti in fotografirati zgolj tri. 22 ste jih spregledali, joj, joj."

Kot je nato pojasnil Mourinho, je strokovno vodstvo dovolilo večer druženja 25 igralcem, ki so se malce poveselili v nočnem klubu, da bi se sprostili pred sila pomembnimi tekmami. Vse je bilo pod nadzorom Chelseaja, šlo je za klasičen primer krepljenja moštvenega duha, mediji pa se resnično niso izkazali.