© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.11.2015 13:03:58

Bi lahko Mourinho izgubil službo v hotelski sobi?

Chelsea jutri nad Stoke City brez portugalskega strokovnjaka na klopi.

V angleški premier ligi bodo ta konec tedna na sporedu 12. krog. V središču pozornosti je nedeljski obračun med Arsenalom in Tottenhamom, pod posebnim drobnogledom bo vsekakor tudi tekma Stoke City - Chelsea. Zakaj? Ker Joseja Mourinha ne bo na gostujoči klopi. Še več, ne bo ga niti na stadionu, vendar to še vedno ne pomeni, da ni več trener zasedbe s Stamford Bridga. Kriva je kazen, ki si jo je kontroverzni Portugalec prislužil zaradi zmerjanja sodnikov med polčasom na preizkušnji proti West Hamu. Kaznovan je bil s 55 tisoč evri in prepovedjo vstopa na stadion na naslednji tekmi. Na jutrišnji.

The Special One bo dogajanja na igralni površini spremljal v hotelski sobi, med petnajstminutnim odmorom bo z ekipo v stiku prek mobilnega telefona. "Igralci vedo, da sem z njimi, četudi me ni na stadionu. In vedo, da bom skušal ekipo čim bolje pripraviti do odhoda na stadion," pravi Jose Mourinho.

Razprave o njegovi nadaljnji usodi sicer ne ponehajo. Odvisna naj bi bila od vsakega naslednjega dvoboja, nekateri pa so prepričani, da naj bi se Roman Abramovič že odločil za zamenjavo. In da čaka le na primerni trenutek, kdaj bo o tem obvestil javnost, hkrati dodajajo, da naj bi se to zgodilo po obračunu s Stoke Cityjem. Ne glede na razplet. Bi torej utegnil Jose Mourinho brez službe ostati v hotelski sobi?