© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.10.2015 16:36:02

Je Hazard na družabnem omrežju razkril svoj novi klub?

V soboto ga je Jose Mourinho na tekmi z Aston Villo pustil na klopi za rezervne nogometaše, danes so se že pojavile govorice, da bi lahko Belgijec zapustil klub. Govorice, ki jih je še podkrepil Hazard s svojo objavo na družabnem omrežju.

Vse odkar so se razvila in pravo eksplozijo doživela družabna omrežja, skrivnosti praktično več ni. Milijoni navijačev po svetu spremljajo vsako potezo svojih idolov in tako ni trajalo dolgo, preden je nekdo opazil, da je Eden Hazard na Instagramu všečkal objavo, zaradi katere je navijače Chelseaja postalo pošteno strah, da bo njihov najboljši igralec zapustil klub.

Belgijec je namreč všečkal objavo, v kateri je zapisano, da španski mediji pišejo o tem, da naj bi bil Hazard na radarju Real Madrida za prestop v letu 2016. 

hazard

Ker ga je Jose Mourinho v soboto pustil na klopi za rezervne nogometaše z obrazložitvijo, da Belgijec enostavno ne gara dovolj v obrambi, kar je Hazarda zagotovo spravilo v slabo voljo in nekoliko ranilo njegov ego, so mnogi prepričani, da želi odlični vezist Chelseaja zapustiti klub, Real Madrid pa je tako ali tako že velikokrat izrazil zanimanje zanj.