© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
am
am
06.10.2015 08:09:36

United, nehaj pošiljati ponudbe za Müllerja. Ne morem zamenjati naslova!

Karl Heinz Rummenigge, eden od vodilnih funkcionarjev münchenskega Bayern,a je za nemški Bild ekskluzivno razkril, kako je moral ustaviti poletni nalet Manchester Uniteda na Thomasa Müllerja.

V času poletnega prestopnega roka je bilo ogromno govora o tem, da so rdeči vragi za nemškega reprezentanta pripravljeni ponuditi praktično karkoli; govorilo se je celo o stotih milijonih evrov, čeprav ta številka ni bila nikoli uradno potrjena. So pa praktično vse vpletene strani potrdile, da je obstajala komunikacija in tudi več ponudb za nogometaša, ki je na koncu seveda ostal in nazadnje zabil dva gola Borussii. 

Koliko ponudb? Natančne številke seveda ne poznamo, toda v svojem najnovejšem nastopu na straneh slovitega Bilda je Rummenigge dal vedeti, da jih je bilo resnično zelo veliko. Celo ogromno. "Ves čas so prihajale. Včasih sem imel občutek, kot da mi bodo vedno znova popravljene in izboljšane ponudbe zapolnile moj elektronski poštni predal," je poudaril.

In kako se je obstreljevanja z elektronsko pošto obranil? Odločen je bil, da Müllerja ne bo prodal za noben denar, kar je funkcionarjem Uniteda dal večkrat jasno vedeti. "Toda ustavili so se šele, ko sem jih poklical in prosil, naj nehajo pošiljati. Dejal sem jim, da so tako vztrajni, da bi si zamenjal naslov, če ne bi šlo za služben 'mail', ki ga ne morem zamenjati," je pojasnil v svojem slogu.