© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
03.09.2015 08:04:39

Zasuk v primeru De Gea?

Reuters

V zadnjih dneh je bilo veliko zapisanega in povedanega glede propadlega prestopa Davida De Gee iz Manchester Uniteda v madridski Real.

Zaradi bizarnega dogodka na zadnji dan prestopnega roka je prišlo do spora na relaciji med angleškim in španskim klubom. Na koncu pa je najkrajšo potegnil 24-letni vratar, ki je kljub drugačnim željam ostal na Old Traffordu.

De Gea je na Otok prišel pred štirimi leti iz madridskega Atletica, z rdečimi vragi pa ga pogodba veže do konca tekoče sezone.

Zaradi dogajanja glede prestopa De Gea v tem tekmovalnem obdobju sploh še ni vknjižil nastopa na uradni tekmi. Zdaj pa iz Španije prihajajo informacije, da bi se saga utegnila kmalu zasukati v povsem nasprotno smer.

Pri Realu naj bi obupali nad tem, da bodo vratarja pozimi ali po koncu sezone pripeljal v svoje vrste, za njih naj bi bila stvar že preteklost. Na drugi strani De Gea ne želi celega leta presedeti na klopi, zato naj bi bil pripravljen podpisati novo pogodbo z Unitedom. Se komedija zmešnjav vendarle bliža koncu ali je to le novo poglavje v zgodbi, ki bi znala še nekaj časa buriti domišljijo ljubiteljev nogometa?