© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.08.2015 18:21:30

Vrnitev v Slovenijo bo morala še počakati

Profimedia

Nesojeni napadalec aktualnega slovenskega prvaka Maribora Massimo Coda si je našel novega delodajalca.

Massimo Coda, ki je imel pred kratkim na mizi tudi ponudbo slovenskega prvoligaša Maribora, ima novega delodajalca. Toda žoge v prihodnje v Ljudskem vrtu ne bo brcal, Štajerci so po tehtnem premisleku sprejeli odločitev, da je Italijan zanje predrag. Pri Salernitani pa takšnih pomislekov niso imeli in Coda se je uradno predstavil kot novi napadalec omenjenega italijanskega kluba, s katerim je podpisal triletno pogodbo.

"Zelo sem vesel, ker bom lahko nosil dres tega kluba. Ne bom skrival, da sem prejel tudi ponudbe iz serie A, toda na koncu sem sprejel ponudbo iz Salerna, kjer domuje resen klub z odlično navijaško bazo. Komaj čakam, da začnem novo pustolovščino," je ob selitvi k članu druge italijanske lige dejal 26-letnik, ki je bil nazadnje na plačilnem seznamu Parme, po bankrotu slednje pa je dobil proste roke.

Coda se torej (še) ne bo vrnil v Slovenijo, kjer je v sezoni 2013/14 navduševal v dresu Gorice. Za slednjo je zabil 18 golov na 33 tekmah, novogoriškemu klubu je pomagal tudi do zmage v finalu slovenskega pokala.