© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
25.08.2015 12:53:44

Torino zajela Cuadradomanija (video)

Kolumbijskega nogometaša Juana Cuadrada so na letališču pričakali številni navijači Juventusa. Podpis pogodbe le še formalnost.

Kolumbijski reprezentant Juan Cuadrado, ki je zablestel pri Fiorentini, od zimskega prestopnega roka pa igral za Chelsea, se na Otoku nikakor ni znašel. Za Londončane je nastopil le na 15 tekmah in na njih vknjižil samo eno podajo.

Trener Jose Mourinho se je zdaj očitno odločil, da na Cuadrada ne bo več računal, največ zanimanja zanj pa je pokazal italijanski prvak Juventus. Za slednjega naj bi v tej sezoni igral kot posojen igralec, po koncu sezone pa naj bi se strani dogovorili tudi za prodajo igralca. Cena naj bi za kolumbijskega reprezentanta znašala 24 milijonov evrov, kar je 7 milijonov manj, kot so Londončani zanj plačali Fiorentini.

Cuadrado pa je danes že pristal v Torinu, kjer so ga sprejeli številni navijači stare dame. Z zdravniškim pregledom je že opravil, zdaj manjka le še podpis pogodbe. "Vsi vemo, da je Juventus velik klub in sodi med najboljše v Evropi. Ima vse, da osvoji italijansko prvenstvo. Upam, da bom lahko dal vse od sebe. Takšne dobrodošlice zagotovo nisem pričakoval, ampak italijanski navijači so me že večkrat sprejeli z odprtimi rokami. In to me zelo veseli," je za spletno stran Juventusa povedal Cuadrado in dodal: "Liga se je šele komaj začela, ampak upam, da bomo ubranili naslov."