© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
24.08.2015 09:53:15

Real ga je odpustil zaradi prevelike teže

Član madridskega Reala je moral zapustiti klub, ker naj bi si pred začetkom sezone nabral preveč kilogramov, nato pa je "Tank" odgovoril v duhovitem slogu.

Pri najboljših evropskih klubih lahko igrajo le najboljši nogometaši, precej ostro konkurenco pa imajo takšni klubi tudi v rezervnih ekipah. Nič drugače ni pri madridskemu Realu, ki želi imeti tudi v svoji B-ekipi le najboljše in najbolj pripravljene, prav (ne)pripravljenost pa je razlog, da so se za sodelovanje zahvalili 24-letnemu finskemu nogometašu Eeru Markkanenu.

Slednji tako ne bo nikoli zaigral za prvo ekipo, vodstvo rezervne ekipe pa je bilo najbolj razočarano nad njegovo formo, saj naj bi Finec med počitnicami pridobil kar 18 kilogramov preveč. "Tank", kot se ga je prijel vzdevek zaradi njegove postave (v višino namreč meri skoraj dva metra), nad tem razlogom ni bil najbolj navdušen. Svoje nezadovoljstvo nad odhodom iz ekipe, katere trener je legendarni Zinedine Zidane, je izrazil z duhovito fotografijo (spodaj) na družabnem omrežju. In požel veliko navdušenja ...

real