© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.08.2015 07:52:07

Neymar pripravljen za United

Reuters

Brazilski zvezdnik v vrstah Barcelone Neymar naj bi bil po poročanju uglednega britanskega Guardiana blizu dogovora o selitvi na Otok.

Prestop pa se zelo verjetno ne bo zgodil do konca tega prestopnega roka (31. avgust), ampak naj bi iz Katalonije odšel po koncu te sezone.
Pri Unitedu se trudijo, da bi prestop uresničili do prvega septembra, toda po vesteh iz večkratnega angleškega prvaka so slovitega napadalca pripravljeni čakati tudi do naslednjega poletja.
Trener Barcelone Luis Enrique po zmagi nad Athleticom iz Bilbaa ni hotel odgovarjati na vprašanja o govoricah glede prestopa Neymarja: "Ne zanima me komentiranje govoric ali kakršnihkoli podobnih situacij."
Neymar ima z Barcelono še triletno pogodbo in je bil v zadnji sezoni pomemben člen napadalne vrste španskega in evropskega prvaka. Kljub temu pa so pri Unitedu odločeni, da se 23-letnik preseli v Manchester, posebej, ker Neymarju selitev na Otoko ni odvratna. Vsaj tako pravi vir blizu igralca. Neymar naj bi bil navdušen nad Unitedom, zgodovino in pomembnostjo kluba, posebej pa bi se rad preizkusil v premier ligi.
Prejšnji ponedeljek je bil v Barceloni Ed Woodward, podpredsednik izvršnega odbora Uniteda, ko je skušal končati posel s Pedrom, ko pa mu je to padlo v vodo, naj bi se zanimal za prestop Neymarja.