© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.08.2015 20:43:08

Balotellijeva kaplja čez rob? Šokantno absurdna poteza na treningu!

Ugledni angleški Independent razkriva, na kateri točki in zakaj so pri Liverpoolu dokončno prekrižali problematičnega Maria Balotellija.

Italijan ganskih korenin je v svoji karieri ušpičil marsikaj, tako pri Liverpoolu kot pri prejšnjih klubih. Independent pa razkriva dogodek, ki po absurdnosti morda prekaša vse druge in zaradi katerega so se rdeči odločili priznati, da so naredili napako z nakupom tega nogometaša. In hkrati sklenili, da je zgodbe konec. 

Kot trdi omenjeni časnik, je bil marca Balotelli kljub slabi sezoni še vedno v mislih trenerja Brendana Rodgersa in v igri za resnejšo vlogo, nato pa se je zgodilo. Tik pred neko pomembno tekmo je Rodgers na treningu odredil igranje zelo resnega pripravljalnega srečanja znotraj ekipe, na katerem je žele dokončno ovrednotiti pripravljenost igralcev. In nato se je zgodilo. 

Pri izidu 1:1 so se vsi na vso moč borili, kajti strateg je dal jasno vedeti, kako pomemben je njihov prispevek in kako pomembno bo, katera ekipa bo zmagala. Balotelli pa je v neki akciji dobil žogo na sredini igrišča, se obrnil, silovito sprožil in spektakularno zadel mrežo. In kaj je tu spornega? No, v bistvu je zelo sporno. 

Italijan se je namreč obrnil proti lastnim vratom in s pravo bombo presenetil vratarja lastne ekipe. Zakaj? Samo zato, ker mu je to v tistem trenutku padlo na pamet in ker se mu je zdelo neskončno zabavno. Medtem ko so dogodek vsi spremljali v šoku in se je Rodgers v trenutku dokončno odločil, se je Balotelli menda na mestu strela usedel na tla in se na vsa usta režal kot pečen maček.