© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.07.2015 13:33:19

Medel gangstersko "zagrozil" čilski televiziji

Enega od junakov pohoda do naslova južnoameriških prvakov je razhudila vsiljivost domače televizijske postaje, s katero je pošteno obračunal na družabnih omrežjih.

Čilski nogometaši so v teh dneh v domovini seveda še bolj vroči kot donedavnega, pred tednom dni so namreč pisali zgodovino z osvojitvijo prve lovorike v več kot stoletni zgodovini izbrane vrste. Domači mediji pa to neskončno priljubljenost seveda želijo izkoristiti, a so šli pri tem v nekaj primerih predaleč

Tudi v primeru vratarja Claudia Brava in predvsem robustnega vezista (in branilca, ko gre za nastope v izbrani vrsti) Garyja Medela, po ocenah mnogih celo najboljšega posameznika na nedavno končani Copi America. Novinarji in snemalci ene od televizij so ga skoraj dobesedno zasledovali na počitnicah, posneli tudi njegovo družino in vse skupaj precej neokusno objavili. 

Toda niso se spravili na pravega, vzdevka Pitbull medel namreč ni dobil le zaradi zagrizenosti na igrišču. Upravičil ga je tudi z odzivom na objavo, ki mu nikakor ni bila všeč. "To je sramota. Ne spoštujete nikakor, celo mojih otrok ne," je prek twitterja zabrusil omenjeni televizijski postaji in dodal: "Pet let se šolate za to, da nato zasledujete ljudi. Naj vas bo sram!"

A to še ni vse. Medel je ob tej priložnosti tudi zbral predstavnike nekoliko razširjene družine in prijatelje, ki tako kot on prijajo iz precej alternativnega (če se izrazimo politično korektno) okolja. Postavil jih je v precej ganstersko pozo, skupino fotografiral in ob objavi televiziji zabrusil"S celo bando. Če imate opravka z enim, imate opravka z vsemi."